top of page

Vi tilbyder

Skjorter

Står du og mangler skjorter til dine medarbejdere eller til standpersonalet til den næste messe?

Via vores leverandører, Rexholm og New Wave/Clique, kan vi levere dig skjorter i forskellige kvaliteter, snit og farver. Du kan få skjorterne både med og uden brodering af dit firmalogo til konkurrencedygtige priser og med kort leveringstid.

•  Find skjorter og meget andet i https://www.id.dk/
•  Find skjorter i https://www.newwave.dk/kataloger/

Placering af logo på skjorter
Du kan få placeret dit logo, hvor du ønsker det. Vi har broderet logo og firmanavn på skjortens flipper, manchetter, øverst på ryggen, op ad ærmet og selvfølgelig den klassiske placering på venstre side af brystet.

Er du i tvivl om, hvor det vil se bedst ud, så tal med os om placeringen. Vi anbefaler, at du placerer logo broderiet over lommen på brystet, da det er den billigste løsning for dig. Skal logoet broderes på selve lommen, bliver lommen afmonteret inden brodering og syet på igen bagefter. Men alt kan selvfølgelig lade sig gøre.

På skjorter til taxachauffører bør logoet broderes på højre side af brystet, så kunden kan se det fra passagersædet.

Dåbskjoler

I mange familier er det en tradition, at dåbsbarnets navn broderes på den dåbskjole, der er gået i arv i familien. Har du ikke selv mod på at udføre broderiet på dåbskjolen i hånden, kan vi gøre det for dig på vores broderimaskiner. Vi har mange forskellige skrifttyper at vælge imellem og flere af dem ligner håndbrodering.

 

Vi har stor erfaring med at håndtere både nyere og ældre dåbskjoler i fine stoffer, så familiens dåbskjole er i trygge hænder hos os.

Placering af broderet navn på dåbskjolen
Vi giver dig gerne et godt råd om placeringen af broderiet. Vores broderimaskiner kan stort set brodere dåbsbarnets navn, hvor du ønsker det. Du kan vælge at gøre broderiet til en del af dåbskjolens udsmykning og placere navnet foran på kjolen eller mere diskret f.eks. bag på dåbskjolens skørt. Hvis der er broderet navne på dåbskjolen i forvejen, er det naturligt at placere det nye familiemedlems navn ovenover eller i forlængelse, så dåbsbørnenes navne med tiden danner et broderet bånd om skørtet.

Placering af broderiet afhænger også af den type stof, dåbskjolen er lavet af. Er den syet af broderie anglaise eller lignende stof, kan det være svært at finde et egnet sted til navnet på dåbskjolen. Kom forbi med kjolen, så vi kan hjælpe dig med forslag til placeringen.

Valg af farve til broderiet

Mange vælger at få broderet navn og dato som tone-i-tone, hvor broderiet udføres i samme farve som dåbskjolen. Du kan også få broderiet udført i samme farve som dåbskjolens bånd. Beslutningen afhænger igen af, om broderiet er en del af kjolens udsmykning eller har en mere symbolsk betydning.

Arbejdstøj

Profilér din virksomhed med logo broderi på arbejdstøjet

Skal du have et holdbart firmalogo på dit arbejdstøj, anbefaler vi, at du vælger broderi frem for transfer tryk. Det gælder især, hvis dit firmatøj sendes til dampvaskeri.

På større arbejdspladser, hvor mange har den samme type arbejdstøj, er det desuden en god idé at få broderet medarbejderens navn på tøjet.  På den måde kommer tøjet med sikkerhed tilbage til rette medarbejder efter vask. Mange kunder opfatter det også positivt, hvis de kan se navnet på den servicemedarbejder, det butiks- eller standpersonale, de står overfor.

Placering af logo på arbejdstøj

Vi har erfaring med placering af dit logo, så omkostningerne til brodering bliver så lave som muligt.
Men i bund og grund kan du få placeret dit logo, hvor du ønsker det.

Transfer

Som noget nyt kan du nu få påtrykt dit logo hos AB Broderi.

 

Ofte er det en smagssag, om man vælger et broderet eller transfer logo. Men det kan også være praktiske hensyn, der taler for at vælge et transfer logo. Mange sportsfolk foretrækker transfer f.eks. på løbetøj eller t-shirts, da det mindsker risikoen for gnavsår, når de træner. Kvaliteten på transfertryk er i dag så høj, at det sagtens kan anvendes på det elastiske sportstøj.

 

Transfertryk anvendes også ofte, når logoet placeres på arbejdstøj eller på regntøj.

 

Hvis du er i tvivl om, hvornår du skal vælge det ene frem for det andet, så se fordele og ulemper ved både broderet og trykt logo her.

Placering af transfertryk
Trykket placeres bedst på glatte eller jævne overflader. Derfor fraråder vi  at bruge transfers på fleecestof, dunjakker eller strik. Du kan heller ikke placere dit logo hen over syninger eller stikninger, når du vælger at bruge transfertryk.

 

Procedure
Når du sender os dit logo eller motiv, du skal have påtrykt tøjet, skal du sende os en elektronisk fil i ai-format eller som PDF, hvor farvelagene kan adskilles. Derefter sætter vi motivet op og sender det til godkendelse hos dig, inden transferen produceres og overføres til tøjet.